Rabo clubsupport - VogelVereniging Veldhoven

Rabo clubsupport

Rabo ClubSupport Samen vieren we de winst

Gefeliciteerd!

Vogelver.Veldhoven doet mee met Rabo ClubSupport.

Vanaf nu is jullie deelname definitief en is het tijd om campagne te voeren. Want iedere stem is geld waard!
Om je hiermee op weg te helpen, hebben we een uniek promotiepakket samengesteld. Hierin vind je naast posters en flyers bijvoorbeeld ook een social media kit. Hierin vind je beelden en teksten die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor Instagram. Facebook en Twitter. Maar ook bijvoorbeeld in de whats-app groep van je familie. Elke stem telt, toch?
Op www.rabo-clubsupport.nl/regio-eindhoven/deelnemers vind je alle deelnemende verenigingen en stichtingen overzichtelijk bij elkaar. Je vindt hier ook het promotiepakket waarmee je vanaf nu actief campagne kunt gaan voeren om straks tijdens de stemperiode zoveel mogelijk stemmen op te halen. Ook informatie over de stemperiode die geldt voor Rabobank Regio Eindhoven vind je hier terug.

Wij wensen Vogelver.Veldhoven veel succes!

Marketing, Communicatie en Coƶperatie
Rabobank Regio Eindhoven